Småretter Tilbehør Hovedretter Desserter Kager Guf


SquashKage


Dej:
3 æg
250 g sukker
2,5 dl olie
400 g squash
325 g mel
1/4 bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk vanillesukker
3 tsk kanel

Creme:
200 g. flødeost natural
125 g smør
125g flormelis
2 tsk vanillesukker
1 tsk kanel


Dej: Æg og sukker piskes tykt og skummende.
Olien piskes i og squashen rives og blandes i, mel, bagepulver, natron, salt,
vanillesukker og kanel blandes og røres i dejen
Kagen bages i ca. 40 min ved 190ºC. (prøv at stik i den, inden den tages ud)

Creme: Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vanillesukker og kanel tilsættes.
Cremen smøres på den afkølede kage.

Af: christian