Småretter Tilbehør Hovedretter Desserter Kager Guf


Yakitori


Kylling boller:
300g hakket kylling
2 tsk sukker
2 tsk sojasovs
1 tsk ingefærsaft
1 æg, let sammenpisket
2 tsk rasp
2 tsk hvedemel
2 spsk sort sesam
½ liter kylling boullion

Marinade sovs:
10 spsk sojasovs
3 spsk mirin
4-5 spsk sukker
2 tsk majsstivelse blandet med 2 tsk vand
Sojasovs, mirin og sukker bringes i kog. Kom majsstivelse blanding i. Smag til
med sukker eller sojasovs.


1.Rør hakket kylling, sukker, sojasovs, ingefærsaft, æg, rasp, mel og sesam godt sammen.
2.Kylling boullion bringes i kog.
3.Kyllingfarsen formes til små kugler og kom kuglerne i den kogende kylling boullion.
4.Lad dem koge til de skifter farve eller når de kommer op til overfladen.
5.Afdryp kyllingkuglerne og træk dem på spid.
6.Børst kyllingkuglerne med halvdelen af marinade sovs inden de skulle grilles. Husk at kyllingkuglerne bliver hurtigt
brændt da der er sukker i marinade.
7.Børst kyllingkuglerne med marinade inden de bliver serveret.

Af Cassie Knudsen

Af: cassie