Småretter Tilbehør Hovedretter Desserter Kager Guf


Italienske Blåmuslinger


1000 gr Friske blåmuslinger
1 løg
3 fed hvidløg
1 bundt persille
2,5 dl Piskefløde
Lidt fiskefond
2 dl. Hvidvin
3 store tomater finthakket, eller 1/2 ds Flåede tomater
Salt
Peber


Skrub muslingerne, fjern døde (åbne), bank evt. på dem for at få dem til at lukke sig.
Hak løg og hvidløg fint, og Svits dem let, må ikke brune.
Tilsæt lidt vand og hvidvinen. Og alle muslingerne.
Damp dem under låg til de åbner sig, dem der ikke åbner sig skal kasseres.
Tag muslingerne op med en hulske, og anret på tallerkener.
Tilsæt resten af ingredienserne til gryden og smag til.
Hæld suppen over muslingerne og server m. godt italiensk brød.

Af: christian