Småretter Tilbehør Hovedretter Desserter Kager Guf


Tom yang kung


0,5 kg store rå rejer med skal
1 bullionterning høns
1 strå frisk citrongræs
8-10 limeblade
4 dl. vand
Saft af en halv citron
4 spsk. Fiskesauce
1 ds. kokosmælk
200 gr. champignoner
2 forårsløg
1 tsk. instant soup pasta (galangarod, chili, citrongræs og limeblade)
Salt og peber


1. Pil rejer og svits skallerne i meget varm sesamolie.
2. Tilsæt vand, klippet citrongræs og limeblade
3. kog i en times tid
4. Si suppen og tilsæt kokosmælk, bullionterning, skiveskårede champignoner,
citronsaft, fiskesauce og pasta.
5. Lad koge lidt og smag til med salt og peber.
6. Tilsæt rå rejer og forårsløg.
7. Kog i 5 min. og server straks

Af: Christian