Småretter Tilbehør Hovedretter Desserter Kager Guf


Fried chicken


1.5 kg kylling overlår og underlår

5 dl kærnemælk
3 tsk. Fint salt
3 tsk. peber
2 tsk. oregano
2 tsk. paprika
2 tsk. Hvidløgspulver
2 æg
2 spsk, maizena mel
5 dl rasp
½ tsk. cayenne peber
oile til stegning


Bland: 5 dl kærnemælk, 2 tsk. salt, 1 tsk. peber, 1 tsk. oregano, 1 tsk. paprika, 1 tsk. hvidløgspulver
og læg kyllingen i og bland rundt.
Mariner i nogle timer.
Tag kyllingestkkerne op og drys et par spsk, maizena mel på.
Pisk 2 æg sammen og bland det med kyllingen så de er helt dækket.

Bland:5 dl rasp, 1 tsk. salt, 1 tsk. peber, 1 tsk. paprika, 1 tsk. hvidløgspulver, ½ tsk. cayenne peber.
Og vend kyllingestykkerne i rasp/kryddderi-blandingen en ad gangen.

Steg dem i rigeligt olie til de er fint brune og sprøde, gid dem derefter 1/2 time i ovnen på 200 gr, på en rist.

Af: Christian