Småretter Tilbehør Hovedretter Desserter Kager Guf


Key lime pie


Crust:
220 g graham cracker krummer/fintknuste digestive- eller søde speltkiks
50 g sukker
115 g usaltet smør, smeltet

Fyld:
6 æggeblommer
3 spsk fi ntreven limeskal
2 dåser (397 g) sweetened condensed milk
2 dl friskpresset limesaft (omkring 8-12 limefrugter)

Marengs:
æggehvider
Sukker


Forvarm ovnen til 180 grader, og sæt risten på ovnens anden nederste ovnribbe.

Skil æggeblommerne fra hviderne, og kom dem i en røreskål. Pisk æggeblommer og reven limeskal, til det er blandet godt sammen.

Tilsæt condensed milk og limesaft, og pisk, til det er blandet godt. Hæld fyldet i den forberedte crust.

Bag din pie i 22-25 minutter, eller til det midterste fyld har sat sig (det skal være fast at røre ved).

Når den er kold sprøjtes med marengs der brændes, og pyntes med limeskal

Af: Christian